продажба на имот

С нас продажбата е сигурна, гарантирана и при най-добрите условия на пазара.

Пакетната услуга включва:

  • становище за пазарна цена на имота изготвяме пазарен анализ и Ви предоставяме становище за пазарна цена конкретно за Вашият имот. Прилагаме оценителски стандарти и изготвяме анализа по метода на пазарните аналози. Предложената от нас цена Ви служи само за ориентир в процеса на ценообразувне. В крайна сметка вие определяте желаната от Вас продажна цена на имота.

  • правен анализ на необходимите документи за продажба анализираме документите на имота и собствеността и ви консултираме за изискуемите от закона документи за продажба и действията нужни за набавянето им, кокретно за Вашия случай. При желание от Ваша страна и след изрично упълномощаване, може да ни възложите подготовката на документите.

  • професионално заснемане  първото нещо, което потенциалните купувачи ще видят от Вашия имот са снимките. Те са в основата на качествената презентация, която е съществена част от процеса на успешната пазарна реализация и продажба на имота Ви.  Ето защо включваме в нашата услуга  професионално фотографиране и изработка на видео презентация.

  • изготвяне на индивидуална маркетинг стратегия изготвяме индивидуална пазарна стратегия за успешна продажба на имота Ви. Подбираме най-подходящите подходи за реклама и промотиране на Вашия имот, съобразени с индивидуалните му специфики и най-новите тенденции в сферата. Целта е най-доброто пазарно позициониране на имота и достигане до всички потенциални и заинтересовани купувачи. 

  • запитвания и огледи посрещаме и отговаряме на всички запитвания за Вашия имот. Организираме и провеждаме срещи, презентации и огледи на имота с потенциални купувачи.  Регистрираме всички запитвания и протоколираме извършените огледи. Предоставяме ви периодичен отчет на запитванията и проведените огледи. 

  • преговори с купувачи на този етап Вие разглеждате предложения от кандидат купувачи, договорят се съществените условия на сделката, които по-късно, след постигане на договореност, биват оформени в предварителен и окончателен договор. Ние Ви консултираме за всеки важен детайл, грижим за Вашите интереси във всяко отношение за постигане на най-добрите условия за Вас в преговорния процес. 

  • гаранционен депозит много често след договаряне между страните,  процесът на покупко-продажба на имот преминава през две предварителни стъпки – депозиране и капариране. Първата стъпка е депозиране на парична гаранция от страна на кандидат купувача, явяваща се гаранция за сериозността на намерението за покупка на имота, при определени условия. В периода на действие на гаранционния депозит купувачът се запознава с документите за собственост, проверява за наличието или липсата на вещни тежести, възможностите за евентуално банково кредитиране и др.  Депозитът се оформя в договор за гаранционен депозит, подготвен от нас, като при необоснован отказ на купупувача, във Ваша полза остава съответната сума като компенсация. 

  • предварителен договор на следващата стъпка ние подготвяме и оформяме предварителен договор за покупко-продажба между Вас и  купувача в съотвествие с конкретно договорените помежду Ви съществени условия на сделката. В договора се оформят рамката, структурата и сроковете за изпълнение на покупко-продажбата. При подписването му се заплаща капаро от купувача на продавача, явяващо се част от продажната цена.

  • нотариално оформяне на сделката финалния етап на всяка покупко-продажба на имот е оформянето ѝ в нотариален акт между страните. Ние извършваме цялостната дейност по организирането на нотариалното изповядване.

  • предаване на владението

Каква е гаранцията, която Ви предоставяме? – Заплащате услугата при краен резултат и свършена работа, само след като успешно намерим купувач на имота Ви и след като сключите сделка с него.

Не се колебайте, свържете се с нас и ние ще се погрижим за всичко останало. 

Reset password

Въведете вашия имейл и ние ще ви изпратим линк за промяна на паролата

Започнете с свой акаунт

за да запазите любимите ви обяви и повече

Sign up with email

Започнете с свой акаунт

за да запазите любимите ви обяви и повече

Чрез натискане на бутона «SIGN UP» вие се съгласявате с Условия за ползване и Политика за поверителност
Powered by Estatik